27 nagrada za 27 dana Predstavljamo adventsko darivanje Hrvatskog nogometnog saveza

Datum objave: 29.11.2021.
Autor / izvor:
Advent samo što nije počeo, a Hrvatski nogometni savez, u suradnji s našim komercijalnim partnerima, organizira adventsko darivanje za naše vjerne navijače i pratitelje na društvenim mrežama, kroz koje će navijači moći osvojiti vrijedne nagrade, poput sportske opreme, dresa reprezentacije, potrošačkih kartica, noćenja u luksuznim hotelima, avionskih karata, ulaznica za utakmice i više.

O čemu se radi? Krovna organizacija hrvatskog nogometa u studenom i prosincu organizira 27 adventskih nagradnih natječaja za 27 dana adventa, koji će biti održani putem službenog korisničkog računa Hrvatskog nogometnog saveza na društvenoj platformi Instagram (@hns_cff) i kroz koje će Hrvatski nogometni savez zahvaliti navijačima hrvatske reprezentacije na podršci i navijanju za vrijeme 2021. godine.

Adventski nagradni natječaji bit će održani između 27. studenoga i 24. prosinca, a u spomenutom razdoblju osigurali smo uistinu vrijedne darove naših komercijalnih partnera Nikeja, Football Manije, Croatia Airlinesa, Zagrebačke pivovare, Hrvatskog Telekoma, Konzuma, Hyundai Hrvatske, Turističke zajednice Grada Zagreba, Čipi Čipsa, Heraldija, Puđe, PBZ-a, PIK Vrbovca i drugih, kao i brojne nagrade koje će osigurati sam Hrvatski nogometni savez.

Podaci o nagradama, odnosno načinu i specifičnim pravilima sudjelovanja za svaki od navedenih adventskih nagradnih natječaja bit će objavljivani svakog dana adventa u 10 sati na službenom profilu HNS-a. Svaki nagradni natječaj završit će odabirom i objavom dobitnika na službenom profilu HNS-a do 23:59 sati idućega dana.

Sudjelovanje u svim adventskim nagradnim natječajima je besplatno, a u njima mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje su korisnici društvene platforme Instagram, a starije su od 13 godina, s iznimkom onih adventskih nagradnih natječaja čije nagrade uključuju proizvode koji su namijenjeni isključivo odraslim osobama, u kojima, dakle, mogu sudjelovati samo punoljetni korisnici društvene platforme Instagram, što će biti dodatno naglašeno u odgovarajućim objavama na službenom profilu HNS-a.

Potencijalni dobitnici adventskih nagradnih natječaja koji su mlađi od 18 godina moraju dostaviti pisanu privolu svojih roditelja ili skrbnika, kroz koju roditelj ili skrbnik potvrđuje kako je suglasan s dostavom osobnih podataka i adrese dobitnika adventskog nagradnog natječaja kako bi mu bila dostavljena nagrada.

Adventski nagradni natječaji bit će otvoreni i prema međunarodnim sudionicima, s iznimkom onih adventskih nagradnih natječaja čije nagrade nije moguće dostaviti izvan Republike Hrvatske, koji će stoga biti otvoreni isključivo za sudionike koji imaju stalno prebivalište u Republici Hrvatskoj, što će biti dodatno naglašeno u odgovarajućim objavama na službenom profilu HNS-a.

Jedna osoba ne može osvojiti više od jedne nagrade tijekom trajanja svih adventskih nagradnih natječaja. Sudionici su slobodni sudjelovati u više adventskih nagradnih natječaja i/ili kroz dijeljenje sadržaja više puta sudjelovati u pojedinom adventskom nagradnom natječaju, no ne mogu biti nagrađeni više od jedanput.

Uživajte u adventskim danima, sudjelujte u našim nagradnim natječajima i osvojite za sebe i svoje najdraže vrijedne darove ispod božićnog drvca!

Pravila i opće uvjete adventskih nagradnih natječaja HNS-a možete pronaći na poveznici.

https://hns-cff.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.