36. mu je godina tek! Hrvatski ‘Harry Potter‘ zabio jedan od najljepših golova EURA i opet zadivio svijet

Datum objave: 23.06.2021.
Autor / izvor:
Netko je trebao prelomiti stvari na terenu, trebao je taj jedan gol koji će slomiti Škote…

Veliku bitku vodila je Hrvatska protiv Škotske na Hampden Parku. Utakmica je bila zahtjevna kako se i očekivalo, ali su Vatreni reagirali na tragu ruskog srebra. Bili su najbolji kad najviše treba, pokazali su da znaju igrati nogomet i zasluženo su prošli u osminu finala.

Međutim, netko je trebao prelomiti stvari na terenu, trebao je taj jedan gol koji će slomiti Škote. I kao da je sudbina odredila da to mora biti neki ekstra potez, čarolija nogometnog čarobnjaka. Hrvatski ”Harry Potter” bio je, naravno, Luka Modrić. Jedini nogometaš koji je u konkurenciji za Zlatnu loptu nadvisio Messija i Ronalda usmjerio je utakmicu u željenom smjeru i donio golemu radost svim hrvatskim navijačima.

Bio je to izvanredan pogodak, golčina koju je Luka postigao vanjskim dijelom kopačke, neobranjivo za vratara Marshalla. Hrvatskom kapetanu bio je to njegov 18. gol u 141. nastupu za reprezentaciju. Impresivna je njegova životna priča, ali nogometni maestro se ne predaje. Sjajnu akciju Vatrenih završio je na briljantan način, možda i najljepšim golom prvenstva. U 36. godini…

A što reći nego: Luka, sretni smo što te imamo!

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.