Bišćan najavio: Norvežani su najveći konkurenti, no znam koliko vrijedimo

Datum objave: 28.09.2021.
Autor / izvor:
Što se utakmice s Azerbajdžanom tiče, kvaliteta jest na našoj strani, ali pristup igrača mora biti na najvišoj razini. Samo u tom slučaju možemo računati na pobjedu – rekao je izbornik Bišćan
Bišćan je za te utakmice objavio popis igrača na koje računa.

Hrvatska mlada reprezentacija (U-21) u listopadu igra dvije kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo. Izabranici izbornika Igora Bišćana okupit će se 4. listopada, a prva utakmica, s Norveškom na stadionu NK Varaždina (18 sati), na rasporedu je četiri dana kasnije. Nakon toga, 12. listopada mali vatreni idu na gostovanje u Azerbajdžan (18.30 sati).

Vratari: Dominik Kotarski (Gorica), Ivor Pandur (Hellas Verona), Nikola Čavlina (Dinamo).

Napadači: Antonio Marin (Šibenik), Stipe Biuk (Hajduk), Denis Bušnja (Rijeka), Lukas Kačavenda (Lokomotiva), Marin Ljubičić (Hajduk), Roko Šimić (Liefering).

Vezni: Jurica Pršir (Gorica), Luka Sučić (RB Salzburg), Martin Baturina (Dinamo), Marko Bulat (Dinamo), Ante Palaversa (Kortrijk), Niko Rak (Šibenik), Jakov-Anton Vasilj (Dinamo).

– Očekuju nas dvije vrlo važne utakmice, od kojih se ona prva, protiv Norveške, nameće kao vrlo zahtjevna. Norvežani, naime, uz Austrijance slove kao naši najveći konkurenti u skupini. Pobjeda Norvežana u međusobnom susretu s Austrijom u rezultatskom je smislu bila izraženija, no što su pokazala događanja na terenu? Austrijanci su bili bolji i konačni rezultat mogao je biti potpuno drukčiji. Vjerujem, međutim, u našu momčad, znam koliko vrijedimo i nadam se da ćemo to opravdati u Varaždinu. Što se utakmice s Azerbajdžanom tiče, kvaliteta jest na našoj strani, ali pristup igrača mora biti na najvišoj razini. Samo u tom slučaju možemo računati na pobjedu – rekao je izbornik Bišćan.

Braniči: Boško Šutalo (Hellas Verona), David Čolina (Hajduk), Bartol Franjić (Dinamo), Mario Vušković (HSV), Krešimir Krizmanić (Gorica), Josip Šutalo (Dinamo), Hrvoje Smolčić (Rijeka), Nikola Soldo (Lokomotiva).

https://www.vecernji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.