BOMBA IZ ŠPANJOLSKE, ZA BROZOVIĆA SE BORE DVA NJIHOVA NAJVEĆA KLUBA: Sprema mu se transfer iz snova?

Datum objave: 22.04.2020.
Autor / izvor:
Španjolci su objavili informaciju da će njihovi giganti voditi veliku borbu za Epic Broza

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović igra u fenomenalnoj formi u svojem Interu, gdje je jedan od najvažnijih igrača, a svojim odličnim nastupima plijeni pažnju brojnih europskih nogometnih velikana koji bi ga htjeli vidjeti u svojim redovima.

BROZOVIĆ PRELAZI U REDOVE JEDNOG OD NAJJAČIH KLUBOVA NA SVIJETU? Evo što u Italij kažu o tome

Prije nekoliko dana plasirana je vijest da je engleski velikan Liverpool ozbiljno zagrizao za hrvatskog reprezentativca, a sada su Španjolci objavili da su za ‘Epic Broza’ zainteresirana dva najveća kluba iz te zemlje – Real Madrid i Barcelona.

Ispituju teren

TKO ĆE VODITI VATRENE NAKON MODRIĆA? Možda neočekivano, ali nasljednika već imamo. Evo dokaza da je jedan od najboljih

Vijest je objavio katalonski Mundo Deportivo koji pišu da Real i Barcelona “mjere temperaturu” Brozoviću koji se u Italiji prometnuo u jednog od najboljih, ako ne i najboljeg veznog igrača.

O Interesu Real Madrida za Brozovića se ranije pričalo, dok se interes Barce tek otkrio, a španjolski mediji su uvjereni da Brozović neće odoljeti pozivu velikana.

“Teško je vjerovati da bi neki nogometaš odbio Real Madrid ili Barcelonu, a pogotovo njih oboje u isto vrijeme”, zaključuje MD.

https://net.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.