‘Broz me potpuno iznenadio, a Badelj će biti svjetionik Viola’

Datum objave: 22.04.2020.
Autor / izvor:
“Brozović me impresionirao jer se uspio etablirati u klubu kao što je Inter i po njegovoj konzistentnosti u izvedbama. Možete jasno vidjeti koliko je sazrio”, hvali Dario Šimić Interovog dragulja
Dario Šimić je u Hrvatskoj je osvojio šest prvenstava, pet Kupova i jedan Superkup, a s reprezentacijom je došao do prvog velikog trijumfa “vatrenih” – bronce iz Francuske 1998. Nakon toga se prebacio na prikupljanje trofeja s Milanom, a zadovoljan je i trenutnim hrvatski kadrom u Seriji A.
– Marcelo Brozović (27) me iznenadio. Odradio je preko svih očekivanja i kvalitete i kvantitete kao i profesionalizma. Impresionirao me kako se uspio etablirati u klubu kao što je Inter i po njegovoj konzistentnosti u izvedbama. Možete jasno vidjeti koliko je sazrio – hvali Šimić Broza koji bi uskoro mogao reći ‘la pa pa’ talijanskoj ligi.

Osim Brozovića, jedan od poznatijih Hrvata u Italiji je i Milan Badelj (31), samozatajan dragulj svlačionice ‘vatrenih’, kojemu ovo nije bila baš najbolja klupska sezona u karijeri.

– Milan je sjajan dečko, ali ‘sive’ periode prolazi svaki igrač. Mijenjao je klubove, otišao je u Lazio gdje nakon SP-a nije našao neku stalnu bazu, potom se vratio u Firencu. Možda je prevagnula želja da se dokaže svojim starim obožavateljima. Siguran sam da će Milan uskoro opet biti ‘svjetionik’ Fiorentine – rekao je Šimić za Corriere dello Sport.

Kao što su to učinili Broz i Miki, tako je i Dario u svojoj generaciji donio veliku radost Hrvatskoj, ali kako kaže, niti 20 godina kasnije Hrvatska taj uspjeh nije iskoristila kako je trebala.

https://www.24sata.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.