‘Brozović će potpisati novi ugovor, on je naš ključni igrač!‘ Otkriveno koliku plaću nude zvijezdi Vatrenih

Datum objave: 07.01.2022.
Autor / izvor:
Sportski direktor Beppo Marrota već je ponudio hrvatskom veznjaku ugovor do 2025.

Ne poremeti li koronavirus situaciju, prvu utakmicu u Serie A u 2022. godini u četvrtak od 12.30 igrat će Bologna i vodeći Inter, a trener gostiju iz Milana Simone Inzaghi u najavi se osvrnuo i na hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića. Riječ je naravno o pregovorima o novom Brozovićevom ugovoru s obzirom da mu aktualni istječe na ljeto.

– Brozović je jako sretan ovdje i mislim da će uskoro potpisati novi ugovor. I prije sam naglašavao da je Brozović naš ključni igrač i klub svakodnevno radi na tome da se riješi njegov ostanak u Interu – jasan je Inzaghi.

Situacija je takva da je sportski direktor Intera Beppo Marrota već ponudio hrvatskom veznjaku ugovor do 2025. i primanja od šest milijuna eura godišnje, te se čeka njegov pristanak. Brozović je prvenstvenu pauzu proveo s obitelji u Hrvatskoj, u Velikoj Gorici i rodnom Okuju, gdje ga se svakodnevno moglo vidjeti kako istrčava trkačke dionice, a potom se vratio u Milano.

U prvom dijelu sezone izabran je u najbolju jedanaestoricu Serie A (u njoj je i Mario Pašalić iz Atalante), dok su ga pratitelji poznatog portala ‘Goal.com’ uvrstili u najbolju momčad Europe. Statistika kaže i da nitko nije imao više točnih dodavanja od njega.

Inter kojem je pristupio još 2016. iz Dinama, odlučan ga je zadržati barem još tri godine, ali Brozović ima pravo pregovarati i s drugim klubovima, tako da još treba pričekati konačni rasplet…

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.