Brozovićeva enigma: I nakon 15 dana pozitivan na korona virus

Datum objave: 30.11.2020.
Autor / izvor:
Brozović je testiran u četvrtak nakon dvotjedne izolacije i njegov je rezultat bio negativan, ali je u brisu uzetom u petak ponovno zamijećena prisutnost korona virusa

Momčad Intera je oslabljena u poslijepodnevnom dvoboju 9. kola talijansko nogometnog prvenstva protiv Sassuola, jer je hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović ponovno bio “slabašno pozitivan” na zadnjem testiranju na novi korona virus, priopćili su iz milanskog kluba.

Hrvatski veznjak je prvi put bio pozitivan na testiranju čiji su rezultati obznanjeni 13. studenoga.

Brozović je testiran u četvrtak nakon dvotjedne izolacije i njegov je rezultat bio negativan, ali je u brisu uzetom u petak ponovno zamijećena prisutnost virusa, čime je otpala mogućnost da se Brozović pridruži momčadi već na današnjem gostovanju kod Sassuola.

Da bi zaraženi nogometaš dobio mogućnost povratka u momčad nakon obvezne dvotjedne izolacije, mora imati dva uzastopna negativna rezultata na testiranjima.

https://www.24sata.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.