Čestitka koja je izazvala brojne kontroverze: Sprema se bomba, slavni Vatreni vraća se u HNL!?

Datum objave: 07.12.2021.
Autor / izvor:
Ima ugovor do idućeg ljeta, no nije u dobrim odnosima s Upravom, navodno mu žele jako smanjiti plaću

Očekivano, puno kontroverzi izazvala je poruka Domagoja Vide u čestitki Miletu Škoriću za rekordan broj prvenstvenih nastupa za Osijek.

– Drago mi je da smo dijelili svlačionicu i teren zajedno, nadam se da će tako biti i u budućnosti – poručio je između ostalog Vida nekadašnjem suigraču.

Nejasno je iz poruke ostalo je li Vida poručio Škoriću da se vide u svlačionici reprezentacije, kojoj je kapetan bijelo-plavih do posljednjeg kvalifikacijskog ciklusa bio dio, ili je možda najavio svoj povratak u Osijek, što bi bila prava bomba u Prvoj HNL.

Vida je ugovorom vezan s Bešiktašem do ljeta iduće godine, no prema pisanju turskih medija trenutno nije u najboljim odnosima s klupskim vrhom. Nude mu, navodno, ugovor na još godinu dana, ali pod bitno drugačijim uvjetima, odnosno uz 50 postotno smanjenje plaće. Spremni su ga, kako prenose mediji bliski klubu, držati izvan momčadi u slučaju da odbije ponudu.

Zasad, međutim, nisu posegnuli za tom opcijom jer hrvatski reprezentativac i dalje je jedan od najstandardnijih igrača u momčadi. Vida je Osijek napustio u ljeto 2010. kada je u transferu vrijednom 2,4 milijuna eura prodan u Bayer iz Leverkusena. Navijači su bili protiv odlaska svoga ljubimca, a grafit “Ode Vida, ode glava” bio je jedan od najprepoznatljivijih u gradu tih dana.

Prije odlaska iz Gradskog vrta odigrao je 90 utakmica za bijelo-plave, zabio šest golova… Je li došlo vrijeme za povratak?

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.