Dalić najavljuje Ligu nacija: ‘Ne idemo kao autsajderi! Bit će teško, ali cilj je pripremiti se za Euro!‘

Datum objave: 31.08.2020.
Autor / izvor:
Hrvatska reprezentacija igrat će u Portu 5. rujna, a na pariškom St. Denisu 8. rujna

Vatreni su opet na okupu nakon dugotrajne stanke zbog pandemije koronavirusa. U ponedjeljak započinju propreme za gostovanja kod europskog prvaka Portugala i svjetskog prvaka Francuske…

“Čekaju nas dvije teške utakmice i toga smo svjesni. Suparnici nisu mogli biti teži, pogotovo u vrijeme koje nije idealno za nogomet, no spremni smo dati sve od sebe. Očekujem dobar test i dobru pripremu za ono što nam slijedi, kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo i nastup na Europskom prvenstvu”, rekao je Zlatko Dalić, izbornik reprezentacije.

U Portu će igrati 5. rujna, na St. Denisu 8. rujna.

“Reprezentacija je svima nedostajala i radujemo se okupljanju. Svi su sretni i zadovoljni!”

O ambicijama će reći…

“Ne idemo kao autsajderi u Ligu nacija, želimo pobijediti i isprobati što više igrača”, rekao je svjetski viceprvak.

Ima i novih imena na popisu Zlatka Dalića

“Vidjet ćemo tko će sve dobiti šansu. Pokušat ćemo, ali mislim da neće biti moguće da baš svi dobiju šansu. Vidjet ćemo kakav će biti razvoj situacije, no nastojat ćemo da svi budu u pogonu. Važni su i treninzi. Nadam se da se nitko neće ozlijediti, a igrači koji su prvi puta u reprezentaciji neka vide kakav je ambijent.”, rekao je, te je dodao:

“Osim toga, ovo je sjajna prigoda da se nakon dvije godine vrati Šime Vrsaljko, ali nikako nećemo ulaziti u bilo kakav rizik s njime.”

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.