Dalić objavljuje popis za predstojeće utakmice: Dio Vatrenih imat će zabranu ulaska u zemlju?

Datum objave: 09.03.2020.
Autor / izvor:

Tri mjeseca uoči predstojećeg Eura 2020. izbornik Zlatko Dalić objavit će prvi popis reprezentativaca u ovoj godini. Pred Hrvatskom su ovog mjeseca dvije jake prijateljske provjere koje ćete uživo moći gledati na Novoj TV i GOL.hr-u, protiv Švicarske (26. 3.) i Portugala (30. 3.) na turniru u Kataru.

Barem je takav plan jer znamo da širenje koronavirusa po svijetu odgađa mnoge sportske događaje. Zasad ide sve po planu osim što u Katar najvjerojatnije neće moći naši nogometaši koji igraju u Italiji. Katar, je, naime, uveo dvotjednu karantenu za sve koje dolaze iz te zemlje, koja je uz Kinu najviše pogođena koronavirusom.

Vidjet ćemo što će izbornik reći na današnjoj presskonferenciji koju od 11 sati uživo prenosimo na GOL.hr-u.

Marcelo Brozović, Mario Pašalić i Ante Rebić igraju u Lombardiji, koja je postala velika karantena, a tu je i Milan Badelj. U Katar po tome ne smije ni Cristiano Ronaldo i pravo je pitanje što će organizator nakon svega odlučiti.

https://gol.dnevnik.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.