Dalić prešutio o kome govori, ali neke će igrače njegove riječi oduševiti

Datum objave: 08.10.2020.
Autor / izvor:
“Dobili smo širinu, ali treba se stalno dokazivati iz utakmice u utakmicu. Sad možda ne izgledamo najbolje, ali složit ćemo se. Drago mi je da smo navijačima poklonili ovu pobjedu. Popravili smo atmosferu i sad idemo dalje”, zaključio je Dalić
Nakon uspješno apsolvirane prijateljske utakmice protiv Švicarske (2:1), izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić stao je pred kamere Nove TV i opisao svoje dojmove utakmice.
Čestitam dečkima na pobjedi, hvala i navijačima koji su nas danas bodrili i bili većina na utakmici. Ovo nam je jako dobro došlo kao priprema za Švedsku i Francusku. U početku smo se malo tražili, nije igračima bilo lako, ali na kraju smo dobili utakmicu i neki igrači su pokazali da mogu biti u reprezentaciji – započeo je Dalić.
Iako su i rezultat i predstava izgledali dosta dobro, izbornik nije bio u potpunosti zadovoljan. Dobili smo širinu, ali treba se stalno dokazivati iz utakmice u utakmicu. Sad možda ne izgledamo najbolje, ali složit ćemo se. Drago mi je da smo navijačima poklonili ovu pobjedu. Popravili smo atmosferu i sad idemo dalje – zaključio je Dalić.
www.vecernji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.