‘Doktor u obrani, doktor u napadu! Atletico se borio, ali nije mogao protiv Luke, neponovljiv igrač‘

Datum objave: 13.12.2021.
Autor / izvor:
Španjolci također navode kako Hrvat nije samo diktirao igrom ‘kraljeva‘ već i čitavom utakmicom

Hrvatski kapetan Luka Modrić odigrao je maestralnu utakmicu protiv gradskog rivala Atletico Madrida u kojoj su ‘kraljevi’ odnijeli pobjedu 2:0. Navijči, trener, suigrači, mediji…nema onoga tko nakon utakmice nije ostao očaran predstavom hvatskog maestra, a posebno ga je nahvalilo najveći sportski list u Španjoslkoj.

Popularna Marca piše kako je Luka odigrao doktorksi, u napadu i u obrani. Kada je prekinuo akciju Atletica i započeo novu za pogodak, to je bila samo jedna od mnogobrojnih situacija kada je zaustavio goste, Modrić je pravi primjer totalnog nogometaša.

Španjolci također navode kako Hrvat nije samo diktirao igrom ‘kraljeva’ već i čitavom utakmicom.

– Lidera nije imao tko zaustaviti, čak niti aktualni prvak koji je bio dotučen, a za to je zaslužan vladar terena Luka Modrić. Hrvat vodi Real na svim frontovima, obrana, napad, s loptom ili bez nje – piše Marca, te nastavlja priču:

– Atletico se borio, ali nije mogao protiv Luke. Presudio je prvaku, vladao je čitavim terenom kojeg je preorao onako kako je on to htio. Nekoliko njegovih akcija bile su prave ekshibicije koje su dizale Bernabeu na noge, neponovljiv igrač.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.