‘Došli su iz Dalmacije s alatom, čistili su šutu i pomogli ljudima. Oni su za nas pravi heroji’

Datum objave: 04.01.2021.
Autor / izvor:
Nisam sigurna je li ovo samo Torcida, ali znam da su s mora. Toliko smo se svi pozitivno oduševili, bili su jako pristojni i puni energije. Nama su čak prevozili stoku u susjedno selo, kaže čitateljica

To je bilo 30.12., mi smo tu noć zbog potresa spavali u susjednom selu i sljedeći dan ih je došlo preko 1000. Većinom su bili mladi dečki iz Zadra, Šibenika i Splita. Došli su s alatima i pomogli cijelom selu Sibić, ispričala nam je čitateljica.

Na fotografiji je kolona navijača, većinom momaka koji su se, kako se čini, prilično dobro organizirali. Obilazili su okolna sela, pomagali su ljudima raščistiti ruševine, nekima su izvlačili stoku i stvari iz razrušenih kuća…

– Nisam sigurna je li ovo samo Torcida, ali znam da su dečki s mora. Toliko smo se svi pozitivno oduševili, bili su jako pristojni i puni energije. Pomogli su meni, susjedima i cijelom selu. Nama su čak prevozili stoku u susjedno selo – dodala je čitateljica.

https://www.24sata.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.