Evo kako izgleda prvi Dalićev popis na kojem nema Ivana Rakitića! Na njemu su i neka nova imena

Datum objave: 04.10.2020.
Autor / izvor:
Hrvatska nogometna reprezentacija u listopadu će odigrati čak tri utakmice

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić objavio je popis za listopadske dvoboje Vatrenih. Bit će ih čak tri, jer će uz jedan prijateljski dvoboj stići i dvije obveze u Ligi nacija. Najprije će se 7. listopada gostovati kod Švicarske u St. Gallenu, a potom će se odigrati dva zagrebačka dvoboja u sklopu Lige nacija.

Švedska će na Maksimiru gostovati 11. listopada, dok ćemo novi ogled sa svjetskim prvacima Francuzima odigrati tri dana kasnije. S obzirom na obujam obveza, bilo je logično očekivati da će Dalić na ovaj popis uvrstiti nešto više imena, ali i neke nove ljude.

Zlatko Dalić odabrao je 26 igrača (plus petorica koja imaju pretpoziv) za tri listopadske utakmice, a prvi put na popisu reprezentativaca je lijevi bek Lillea Domagoj Bradarić. Okupljanje reprezentacije bit će 5. listopada u St. Gallenu, a na prijateljskoj utakmici sa Švicarskom izbornik će sigurno dati poštedu pokojem glavnom igraču, kako bi bili spremni za sljedeća dva dvoboja u Ligi nacija na maksimirskom stadionu.

Dalićev popis:

Vratari: Dominik Livaković, Simon Sluga, Ivo Grbić

Braniči: Domagoj Vida, Dejan Lovren, Šime Vrsaljko, Tin Jedvaj, Borna Barišić, Duje Ćaleta-Car, Dario Melnjak, Filip Uremović, Domagoj Bradarić

Vezni: Luka Modrić, Mateo Kovačić, Marcelo Brozović, Milan Badelj, Marko Rog, Mario Pašalić, Nikola Vlašić;

Napadači: Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Ante Rebić, Josip Brekalo, Bruno Petković, Ante Budimir, Antonio Mirko Čolak

Pretpozivi: Lovre Kalinić, Mislav Oršić, Mile Škorić, Mijo Caktaš, Kristijan Lovrić. (dd)

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.