Evo koliko se navijača očekuje na Maksimiru: Nakon zahtjeva iz Londona, jedna je stvar sigurna…

Datum objave: 15.09.2021.
Autor / izvor:
Zagreb bi u četvrtak mogao doživjeti pravu nogometnu atmosferu, ne samo na stadionu

Teško je u ovom trenutku reći koliko će u četvrtak biti publike na maksimirskom stadionu, u Dinamu nisu zasad javno baratali službenim brojkama, možda će se u srijedu poslijepodne znati koliko je prodano paketa i pojedinačnih ulaznica. Ovako, prema nekim nekim neslužbenim prognozama, očekuje se oko 15 tisuća gledatelja, a koliko će biti blizu toj “meti”, ovisi, kao i uvijek, o onima neodlučnima, koji će vagati do zadnjeg trena, gledati u nebo, znajući da Maksimir nikako nije “rain friendly” stadion.

No, ono što je sigurno, veliku će podršku imati West Ham. Interes engleskih navijača je veći od očekivanja, londonski je klub prodao sve 1243 ulaznice koje je tražio od Dinama, pa su iz West Hama zatražili dodatni kontingent od 750 karata. Dinamo je uvažio zahtjev, poslao još toliko vouchera, koje će engleski navijači u Zagrebu mijenjati za ulaznice.

Sudeći po tim brojkama, na stadionu bi ih trebalo biti oko dvije tisuće, a još stotine njih najavljuju dolazak u Zagreb i gledanje utakmice u nekom od zagrebačkih pubova. Jedan takav, u centru grada, trebao je biti poluslužbeno okupljalište West Hamovih navijača, no kad se ta informacija pojavila u javnosti, okupljanje je otkazano po nalogu mjerodavnih službi iz sigurnosnih razloga. Što ne znači da neće biti spontanog okupljanja Engleza, u tom ili drugim gradskim barovima i kafićima. Ako doista sve bude prema najavama dva dana prije utakmice, Zagreb bi u četvrtak mogao doživjeti pravu nogometnu atmosferu, ne samo na stadionu.

 

CIJENE PAKETA

Tribina sjever dolje 270 kn
Tribina sjever gore 270 kn
Tribina zapad gore 360 kn
Tribina zapad dolje 480 kn

CIJENE ULAZNICA

Tribina sjever dolje 120 kn
Tribina sjever gore 120 kn
Tribina zapad gore 150 kn
Tribina zapad dolje 200 kn

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.