Evo protiv koga će igrati Hrvatska! Otvaramo sa senzacijom, a onda slijedi veliki derbi i najteža utakmica

Datum objave: 18.01.2022.
Autor / izvor:
‘Kauboji‘ će igrati u grupi I u kojoj su smještene dvije najbolje momčadi iz grupa A, B i C

Nakon što je Francuska pobijedila Srbiju postalo je jasno da je Hrvatska izborila drugi krug na Europskom prvenstvu u rukometu. ‘Kauboji’ će igrati u novonastaloj grupi I u kojoj su smještene po dvije najbolje momčadi iz grupa A, B i C.

Hrvatska će drugi krug otvoriti u četvrtak utakmicom protiv Crne Gore koja je izborila prolazak sjajnom pobjedom protiv Slovenije. Dva dana kasnije, u subotu, na rasporedu je možda i najteža utakmica drugog dijela, ona protiv Danske.

U ritmu igranja svaka dva dana u ponedjeljak je Hrvatskoj protivnik prva momčad iz grupe B. U konkurenciji su Island, Mađarska, Portugal i Nizozemska. Island nakon dvije utakmice ima 4 boda i sutra igra protiv Mađarske koja ima 2 boda. Nizozemska također ima 2 boda i igra protiv Portugala koji je bez bodova. Posljednju utakmicu Hrvatska će igrati u srijedu protiv drugoplasirane momčadi iz te skupine.

Francuska i Danska su u skupinu prenijele po dva boda, Hrvatska i Crna Gora su ušle bez bodova, a tko će iz grupe B prenijeti bodove vidjet ćemo nakon sutrašnjih utakmica. Dvije najbolje momčadi iz nove skupine igrat će u polufinalu Europskog prvenstva.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.