Facebook čitav dan gori zbog skandalozne izjave šefa Civilne zaštite

Datum objave: 02.01.2021.
Autor / izvor:
Ponosna, dugačka i hrabra kolona Torcide, poput brothers in Arms, u pohodu pomoći pogođenim potresom

I dok šef Civilne zaštite Damir Trut priča nevjerojatne stvari, gluposti i samim time sablažnjava javnost u Hrvatskoj i na sebe navlači gnjev svih onih koji su se prvi stavili na raspolaganje, kao i ostatka javnosti, na Facebook stranici Balkanski navijači, koji se bave navijačkom supkulturom i prati navijačka zbivanja diljem regije, osvanula je fotografija koja govori više od tisuću riječi.

Navijači se prvi stavili na raspolaganje

Naime, kolona pripadnika Torcide hoda Petrinjom poput vojnika, brothers in Arms. I ultrasi Hajduka nesebično su se i hrabro stavili na raspolaganje za bilo što treba za obnovu i pomoć svim kojima je pomoć i obnova kuće potrebna.

Velik ih se broj zaputio prema Petrinji, Sisku, Glini i okolnim selima kako bi dali svoj obol u pomoći. Bad Blue Boysi, Armada, Ultrasi, Kohorta, Tornado, Funcuti, Demoni, Ultrasi iz Mostara, Škripari, svi su kao jedan stali rame uz rame, i sa ostalim civilima, volonterima, svim onim divnim ljudima i službama koje pomažu, spašavaju, bili važan kotačić u prvoj reakciji nakon potresa.

Da, uistinu je skandalozno to što je Damir Trut kazao, zbog kojeg Facebook gori čitav dan. Mnoštvo kritika, pa i uvreda slijeva se niz bespuće društvenih mreža.

Podsjetimo, Trut je šokirao izjavom i kazao ovo:

“To što su se navijači organizirali, to je želja nekome pomoći i to je ok, ali u tom trenutku to nije bilo dobro. Trebali su pričekati par sati ili dana. I što su napravili? Zakrčili su nam sve i nisu službe mogle prolaziti. Onda smo imali sad nekoliko dana ljude koji su tu glavinjali, pili i tukli se po terenu. Morali smo se baviti njima umjesto stradalima. Ja ih sve poštujem, i ja sam bio navijač, imaju srce i snagu, ali kad ih je ovdje 2000, pa malo budu divlji, to nam stvara probleme. Možda za koji dan da dođu organizirani, a ne odjednom 1600…”

Naravno, Trutinu je odmah stigao i odgovor, ovo se upravo dijeli internetom. Pametnom dosta!

Home

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.