HRVATSKA LEGENDA: Mandžukić školi u Vinkovcima donirao materijal za izradu vizira

Datum objave: 10.04.2020.
Autor / izvor:

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić, koji trenutačno igra u katarskom Al-Duhailu, donirao je materijal za izradu vizira Tehničkoj školi u Vinkovcima.

 

 

– U ime učenika i nastavnika Tehničke škole Ruđera Boškovića Vinkovci i svoje osobno ime, od srca se zahvaljujem Mariju Mandžukiću na velikodušnoj donaciji. Donacija našeg vatrenog Slavonca, Super Marija, omogućit će daljnju proizvodnju vizira za heroje – zdravstvene djelatnike u bolnicama diljem Hrvatske! Tehnička škola nastavlja proizvodnju u tri smjene uz veliki vjetar u leđa našeg Mandže! Hvala!, zahvalio mu se ravnatelj škole Mate Vukušić.

 

U Tehničkoj školi Ruđer Bošković s proizvodnjom vizira za zdravstvene djelatnike pomoću 3D printera počeli su prije 15-ak dana, a nakon skromnog početka već su dogurali do kapaciteta od gotovo 80 zaštitnih vizira dnevno.

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.