Hrvatska reprezentacija sigurno među prvim nositeljima u kvalifikacijama za SP 2022!

Datum objave: 13.10.2020.
Autor / izvor:
Vatreni su trenutni šesta reprezentacija Europe, osma na FIFA-inoj ljestvici

Nakon dvije odigrane utakmice u listopadu, Hrvatska i dalje drži osmu poziciju na ljestvici FIFA-e, mjesto na kojem je bila i uoči desetog mjeseca u 2020. godini.

Uoči današnjih i sutrašnjih utakmica, Belgija drži prvo mjesto, a iza nje su Francuska, Brazil, Engleska, Urugvaj, Portugal i Španjolska, dok nakon Hrvatske slijede Kolumbija, Argentina, Meksiko, Italija, Njemačka.

Pobjede protiv Švicarske i Švedske osigurale su Hrvatskoj i mjesto među deset prvih nositelja u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. godine, čiji bi se ždrijeb trebao održati u prosincu.

Trenutačno su Vatreni šesta reprezentacija Europe.

https://sportske.jutarnji.hr

Sretan rođendan, izborniče: Nek je zdravlja i bar još jedno finale

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije danas slavi rođendan. Zlatko Dalić je u svoje 54 godine radom, znanjem i skromnošću od rodnog Livna došao do vrha svjetskih nogometnih vrhova Dečko koji je kao tinejdžer iz rodnog Livna trbuhom za nogometnim kruhom krenuo u...

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.