HRVATSKA VLADA DONIJELA JEDNU OD NAJVAŽNIJIH ODLUKA ZA HRVATSKI NOGOMET Prvenstvo bi moglo biti nastavljeno vrlo brzo! U igri je ‘opcija 2’

Datum objave: 23.04.2020.
Autor / izvor:

Nakon vijesti iz Uefe i sjednice Vlade RH u ovom trenutku da se čini izglednim da bi se hrvatski klupski nogomet na scenu mogao vratiti s datumima iz “opcije 2” donesene na sjednici Izvršnog odbora HNS-a 7. travnja. Naravno, poštujući sve epidemiološke mjere i preporuke Stožera civilne zaštite. Dan odluka za aktiviranje “opcije 2” je 4. svibnja.

Ako ona, ipak, ne bi bila izvediva, kao niti “opcija 3”, te se prvenstvo ne bi nastavilo i završilo, prema aktualnom plasmanu u kvalifikacije za Ligu prvaka ušli bi Dinamo (put prvaka) i Rijeka (put neprvaka). Lokomotiva i Hajduk bi bili u kvalifikacijama za skupinu Europske lige.

Peti hrvatski predstavnik u Europi, ako se kup-natjecanje ne bi završilo, vjerojatno bi bila petoplasirana momčad na aktualnoj ljestvici – Osijek.

Ključni datumi “opcije 2”

4. 5. – rok za objavu

30. 5. – 27. kolo

10. 6. – polufinale Kupa

25. 7. – 36. kolo

1. 8. – finale Kupa

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.