Hrvatski navijači oduševili – pogledajte poruku koju su poslali velikom protivniku, ali i državi prijatelju

Datum objave: 25.01.2022.
Autor / izvor:
Island je bila prva međunarodno priznata država koja je priznala samostalnost Hrvatske.

Činjenica da je Hrvatska izgubila svaku šansu za polufinale te raniji početak utakmice protiv Islanda učinio je svoje pa su na početku utakmice između Hrvatske i Islanda tribine velike dvorane u Budimpešta bile prilično prazne.

No, ‘Kauboji’ ipak nisu bili bez podrške jer se okupilo stotinjak navijača koji su im došli dati podršku bez obzira na slabe. Sa zastavama iz Trogira i Paklareva, u majicama, dresovima i kapicama te s posebnom porukom zahvalnosti našem jučerašnjem suparniku.

Naime, na jednom transparentu su hrvatski navijači napisali poruku zahvalu Islandu s datumom 19. prosinca 1991. i dodatkom ‘Hrvatki to nikada neće zaboraviti!’.

Naime, Island je bio prva međunarodno priznata država koja je priznala samostalnost Hrvatske, a napravila je to upravo na gornji datum. Istog dana Hrvatsku je priznala i Njemačka…

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.