Hrvatski navijači vraćaju se na tribine nakon godine dana! HNS objavio cijene karata za velike okršaje

Datum objave: 04.10.2020.
Autor / izvor:
Protiv Švedske, Francuske i Portugala hrvatska nogometna reprezentacija imat će podršku navijača

Hrvatski navijači vraćaju se na domaće utakmice hrvatske nogometne reprezentacije.

Nakon skoro godinu dana pauze navijači će ponovno imati priliku uživati u utakmicama Luke Modrića i društva. Odlučio je tako Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza, nakon što je ovoga četvrtka Izvršni odbor Uefe – uz sudjelovanje predsjednika HNS-a Davora Šukera – omogućio nacionalnim savezima povratak gledatelja do maksimalnog broja od 30 posto raspoloživog kapaciteta stadiona.

HNS je tako nastavno na odluku UEFA-e da dopusti povratak gledatelja do 30 posto kapaciteta stadiona u njezinim natjecanjima odlučio je iskoristiti tu mogućnost i omogućiti gledateljima dolazak na domaće utakmice Lige nacija protiv Švedske, Francuske i Portugala. Isto tako, odlukom UEFA-e i dalje nije dopušten dolazak navijača na gostovanja.

“Iako je do utakmica sa Švedskom (11. listopada) i Francuskom (14. listopada) na stadionu Maksimir ostalo malo vremena za organizaciju, i usprkos brojnim zahtjevima koje organizator mora ispoštovati prema Uefi, IO HNS-a odlučio je da Savez učini sve kako bi hrvatskim navijačima omogućio povratak na utakmice hrvatske reprezentacije. Nakon ovih utakmica u listopadu, Hrvatska će u Splitu, također s gledateljima, biti domaćin Portugalu u studenom.

Gledatelji će za susrete protiv Švedske i Francuske moći kupiti ulaznice za tribine Zapad i Sjever, dok su tribine Istok i Jug zatvorene za publiku nakon potresa koji je pogodio Zagreb u ožujku”, stoji u priopćenju HNS-a.

Cijene ulaznica su sljedeće:

Zapad sredina dolje: 250 kuna
Zapad dolje: 150 kuna
Zapad gore: 100 kuna
Sjever dolje: 60 kuna
Sjever gore: 60 kuna

Ulaznice će se moći kupiti isključivo putem interneta, uz ispisivanje ulaznica kod kuće.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.