Hvala, ponosan sam! Bišćan zbog sjajne mlade Hrvatske odbija najvažniju ponudu u trenerskoj karijeri!?

Datum objave: 11.12.2020.
Autor / izvor:
Iz krugova bliskim Igoru Bišćanu doznajemo da je itekako ponosan i zadovoljan što interes postoji, ali..

Igor Bišćan mogao bi preuzeti dužnost izbornika Bosne i Hercegovine, prostrujila je jučer vijest regionalnim eterom, koja je izazvala pozornost.

Jasno je i zašto, jer je izbornik mlade reprezentacije Hrvatske svoj posao u Rudešu, Olimpiji i Rijeci nadogradio s mladim nadama HR nogometa, ujedno dokazujući da doista posjeduje trenerski gen, koji bi u budućnosti mogao procvasti. Bišćan je s U-21 reprezentacijom Hrvatske izborio odlazak na EP koje će se sljedeće godine održati u Mađarskoj i Sloveniji, a članovi stručnoga Povjerenstva za odabir nasljednika Dušana Bajevića, koji je izborničku klupu BiH napustio nakon neodlaska na Euro, Zvjezdan Misimović i Emir Spahić uskoro bi, kažu BiH mediji, trebali razgovarati s hrvatskim stručnjakom kako bi vidjeli je li on zainteresiran za preuzimanje reprezentacije BiH.

No taj razgovor, saznajemo, neće donijeti “velike vajde”.

Name, iz krugova vrlo bliskim Igoru Bišćanu doznajemo da je itekako ponosan i zadovoljan što interes postoji, ali da u ovome času nije zainteresiran za ponuđenu poziciju. Prevedeno, izbornik Bosne i Hercegovine tražit će se drugdje, jer će, barem do Eura U21, definitivno biti čovjek koji je klince kroz “scile i haribde” kvalifikacija tamo i doveo…

Očito, Bišćan ima drugačije planove.

https://sportske.jutarnji.hr/

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.