‘Igrači su izgorili na terenu, svaka im čast! Trojica su mi u jednom trenutku prišla i tražila izmjenu‘

Datum objave: 11.08.2021.
Autor / izvor:
‘Prava nogometa atmosfera u kojoj smo svi uživali, bez obzira što su svi bili na njihovoj strani‘

Dinamo je izborio plasman u playoff rundu Lige prvaka nakon što je u uzvratnoj utakmici 3. pretkola kao gost bio bolji od Legije iz Varšave sa 1-0.

Dinamo će tako za suparnika u posljednjem pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka imati moldavskog prvaka Šerif iz Tiraspola koji je izbacio Crvenu zvezdu. Nakon 1-1 u prvoj utakmici u Beogradu, u uzvratu u Tiraspolu u utorak bilo je 1-0 za Šerif.

– Zaslužena pobjeda, ne zbog dominacije, nego zbog momčadi koja je izgarala čitavu utakmicu, tri, četiri igrača su mi prišla i tražili izmjenu, a nismo više imali pravo na nju, ali izdržali su. Priznajem da su nas zadnjih 20 minuta lomili, ali odolijevali smo svemu, nije bilo šanse da večeras primimo pogodak.

Oyljeda Lauritesena?

– Puno toga je poremetila ta rana izmjena. Poslije toga neplanirano izgubiš jednu izmjenu, puno nam je to glavobolja zadalo, ali pronašli smo formulu.

Atmosfera u Poljskoj?

– Prava nogometa atmosfera u kojoj smo svi uživali, bez obzira što je čitavi stadion bio na njihovoj strani.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.