IKONA VATRENIH OSTVARUJE TRANSFER IZ SNOVA: Sljedeće sezone vjerojatno će igrati u najjačoj ligi svijeta, a pogledajte kod koga

Datum objave: 25.04.2020.
Autor / izvor:
Prema Transfermarktu Vida vrijedi oko šest i pol milijuna eura, a oko te cifre bi se trebala kretati i njegova odšteta

Jedan od najomiljenijih srebrnih Vatrenih, Domagoj Vida, konačno bi mogao ostvariti svoj posljednji i ujedno najveći transfer u karijeri. Već se dugo govori o njegovu odlasku iz Bešiktaša, ali Turci ga nisu htjeli tek tako pustiti, jer Hrvat im je bio ponajbolji igrač.

No, Bešiktaš, koji je i prije koronakrize bio u ogromnoj financijskoj krizi, sada je u još većoj krizi i više ne pitaju tko nudi i koliko već prodaju sve što se prodati da. Među najvrjednijim igračima im je i Vida, a njega, kako navode turski mediji, potražuje jedan engleski velikan.

Naime, West Bromwich Albion, kojeg vodi hrvatski trener Slaven Bilić, planira ovoga ljeta dovesti hrvatskog stopera i to kao pojačanje za povratak u najviši rang engleskog nogometa. WBA i Leeds najvjerojatnije će izboriti promiciju, a Bilić si je već zakapario iskusnog stopera za pojačavanje zadnje linije.

Prema Transfermarktu Vida vrijedi oko šest i pol milijuna eura, a oko te cifre bi se trebala kretati i njegova odšteta.

https://net.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.