Informacije o kupnji ulaznica za utakmice protiv Švedske i Francuske

Datum objave: 07.10.2020.
Autor / izvor:
U srijedu, 7. listopada s početkom u 10:00 sati počinje prodaja ulaznica za utakmice Lige nacija hrvatske nogometne reprezentacije protiv Švedske (11. listopada) i Francuske (14. listopada) na stadionu Maksimir u Zagrebu.

Hrvatska nogometna reprezentacija igra dvije uzastopne utakmice Lige nacija, obje na stadionu Maksimir u Zagrebu, protiv Švedske 11. listopada u 18, a protiv Francuske 14. listopada u 20.45 sati. Prodaja ulaznica za obje utakmice organizirana je isključivo putem interneta i to po sljedećim cijenama:

Tribina zapad sredina dolje: 250 kn

Tribina zapad dolje: 150 kn

Tribina zapad gore: 100 kn

Tribina sjever dolje: 60 kn

Tribina sjever gore: 60 kn

Prodaja ulaznica uključuje e-ulaznice koje kupac treba preuzeti sa svojih korisničkih stranica i ispisati na svome pisaču, a pravo na kupovinu imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu traženih osobnih podataka.

Zbog posebnih epidemioloških mjera na tribinama, jedna osoba može kupiti isključivo dvije (2) ulaznice, ni manje, niti više. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugom navijaču za kojeg kupuje ulaznice pri čemu drugi navijač ne mora nužno biti državljanin Republike Hrvatske.

Rok za kupnju ulaznica putem Interneta je:

11. listopada 2020. do 12:00 sati za utakmicu protiv Švedske, odnosno 14. listopada 2020. do 12:00 sati za utakmicu protiv Francuske ili do rasprodaje ulaznica.

Ulaznice će putem interneta biti dostupne na portalu za ulaznice, gdje možete pronaći detaljne informacije o prodaji ulaznica i načinima plaćanja.

Upozoravamo navijače da će pri ulasku na stadion redari provjeravati točnost osobnih podataka na ulaznicama te kako će navijačima koji pokušaju ući na stadion s ulaznicom na drugo ime ulaz biti onemogućen. Stoga upozoravamo navijače da ne kupuju ulaznice na “crnom tržištu” s drugim podacima na ulaznici.

Podsjetnika radi, UEFA je u svojim natjecanjima dopustila povratak gledatelja do 30 posto kapaciteta stadiona, koji je u slučaju Maksimira smanjen zatvaranjem istočne i južne tribine koje su oštećene u potresu.

Svatko tko ulazi na stadion mora što češće dezinficirati ruke i održavati preporučenu fizičku udaljenost između sebe i drugih gledatelja.

OBVEZE NOSITELJA ULAZNICE

Zbog trenutačne pandemije koronavirusa, opći uvjeti za prodaju ulaznica sadržavaju i sljedeće obveze nositelja ulaznica:

1. Nositelji ulaznica ne smiju dolaziti na stadion i moraju kontaktirati nadležne lokalne zdravstvene ustanove ako imaju bilo koji od simptoma bolesti COVID-19.

2. Nositelji ulaznica ne smiju doći na stadion u razdoblju od 10 dana od pozitivnog testa na SARS-CoV-2, kao ni ako su u posljednjih 14 dana bili u bliskom kontaktu s nekim tko je imao pozitivan test na SARS-CoV-2.

3. Nositelji ulaznica moraju potvrditi da su svjesni i obaviješteni o svim rizicima povezanim s trenutačnom pandemijom.

4. Nositelji ulaznica moraju obavijestiti zdravstvene ustanove te organizatore utakmice ako unutar 48 sati nakon utakmice dobiju pozitivan nalaz testiranja na SARS-CoV-2.

5. Nositelji ulaznica moraju preuzeti obvezu poštivanja svih stadionskih pravila, uključujući:

– Gledatelji su obvezni nositi zaštitnu masku za lice koja prekriva njihova usta i nos cijelo vrijeme dok se kreću u krugu stadiona (dok čekaju u redu za ulaz na stadion ili u redu za posluživanje hrane i pića ili u redu za WC, dok ulaze na stadion, dok se kreću po tribinama do svoga mjesta i prilikom bilo kakvog drugog kretanja po stadionu). Nakratko će skinuti masku tijekom sigurnosne provjere na ulazu, a kad sjednu na svoje mjesto trebaju skinuti masku s lica.

– Održavanje fizičke udaljenosti, uključujući udaljenost od drugih gledatelja i radnika na stadionu, osim ako ih drugačije obavijesti nadležna osoblje na stadionu ili ako su primijenjene fizičke pregrade (npr. pregrade od pleksiglasa).

– Korištenje sjedala koje im je dodijeljeno, čime se osigurava fizička udaljenost između svih sjedala za koja su ulaznice izdane.

– Nekorištenje ijednog drugog sjedala osim onoga koje im je dodijeljeno njihovom ulaznicom.

Gledateljima koji odbiju poštivati ove odredbe neće biti dopušten ulazak na stadion te će u slučaju nepoštivanja navedenih odredbi za vrijeme boravka na stadionu biti ispraćeni sa stadiona.

Gledateljima se također preporučuje:

1. Redovita dezinfekcija ruku sredstvom za dezinfekciju koje će biti dostupno na stadionu.

2. Izbjegavanje gužvi i boravljenja u skupinama od više osoba.

3. Preuzimanje i korištenje aplikacije za praćenje kontakata.

4. Korištenje beskontaktnih načina plaćanja.

https://hns-cff.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.