Ivan Perišić se vratio nakon 82 dana i teške ozljede gležnja

Datum objave: 26.04.2020.
Autor / izvor:
Njegovi suigrači dobili su tri dana slobodno, a Ivan je trenirao pod paskom kondicijskog trenera Holgera Broicha. Imao je snage za 45 minuta intenzivnog treninga, javlja njemački Bild. Uskoro počinju grupni treninzi

Hrvatski krilni napadač i igrač Bayerna Ivan Perišić (31) vratio se na travnjak nakon tri mjeseca. Točnije, nije ga bilo 82 dana. Na njega je neoprezno startao suigrač Alvaro Odriozola i ozlijedio mu gležanj.

Ivan Perišić stigao je u trening-centar Bayerna i sam odradio trening. Naime, njegovi suigrači dobili su tri dana slobodno, a Ivan je trenirao pod paskom kondicijskog trenera Holgera Broicha. Imao je snage za 45 minuta intenzivnog treninga, a trening je završen kad je počeo pokazivati prve znakove iscrpljenosti, piše njemački Bild.

Još se ne zna kad će se Bundesliga nastaviti, ali će igrači Bayerna od sljedećeg tjedna trenirati u manjim skupinama. Perišićeva budućnost također je neizvjesna. Još uvijek je igrač Intera na posudbi u Bayernu, a Bavarci mogu otkupiti ugovor hrvatskog reprezentativca za 15 milijuna eura.

https://www.24sata.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.