IVICA OLIĆ BRUTALNO ISKREN: ‘Sram me kad vodim ljude iz inozemstva u Hrvatsku na utakmicu’

Datum objave: 10.06.2020.
Autor / izvor:
Pomoćnik Zlatka Dalića progovorio je o reprezentaciji, ali i o nedostatku pravog stadiona hrvatskom nogometu

Nakon što je završio svoju bogatu karijeru u profesionalnom nogometu, Ivica Olić nije se nogometom prestao baviti. Još uvijek izgleda kao da bi bez problema mogao odigrati 90 minuta i pretrčati pritom nekih 12 kilometara.

Pomoćnik Zlatka Dalića stigao je u Zagreb i u razgovoru za RTL progovorio o raznim temama vezanim uz reprezentaciju. Jedna od najaktualnijih je stoper Marin Pongračić koji svakog časa očekuje poziv izbornika Dalića zbog svojih odličnih igara u posljednje vrijeme.

“Marin je sjajan dečko, imao sam ga priliku u upoznati ga dok je još uvijek bio mlad i očekivao sam da bi on mogao biti jedan veliki potencijal. On je odrastao u hrvatskom duhu i za njega nema pitanja uopće za koju će reprezentaciju igrati. Drago mi je da se razvije, siguran sam da će svojim igrama privući pozornost izbornika”, rekao je Olić.

Nemamo stadion

Govorio je i o nastupima Luke Modrića i Ivana Rakitića na predstojećem Euru.

“S obzirom da se jako dobro poznamo, radi se o dva izvrsna karaktera koji brinu o svojim tijelima, a usto još igraju i u najboljim klubovima u Europi. Ta godina dana njima neće ništa značiti. Ako žele, oni mogu jednako dobro igrati kao i ove godine”, rekao je Olić.

Na pitanje što je Hrvatska dobila pozivom Brune Petkovića Olić je odgovorio:

“On me uz nekoliko mladih igrača ugodno iznenadio. Sjajno je da Hrvatska ima Vlašića, Brekala, Pongračića, Livakovića… Možemo samo žaliti što nemamo pravi stadion na kojem bi ti igrači igrali i na koji bi došli navijači i napravili sjajnu atmosferu”, priznao je Olić te nastavio:

“To je ono što boli. Ja znam da se tu ljudi neće posramiti kvalitete nogometa, nego se uvijek sramim što će biti kad dođem na stadion kako će reagirati. Kažem im onda da smo u procesu i da ćemo nekad nešto raditi u budućnosti”, zaključio je Olić uz najavu da je “na pravom putu” da i sam započne trenersku karijeru.

net.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.