Iz Kramarićevog kluba poslali nedvosmislenu poruku Daliću: ‘Bolje bi bilo da ostane u klubu‘

Datum objave: 07.11.2020.
Autor / izvor:
Trener i sportski direktor Hoffenheima zabrinuti su za stanje svog ponajboljeg igrača.

Otkako je reprezentacija okupljena u listopadu, Andrej Kramarić nije nastupao. Nije igrao bivši napadač Dinama i Rijeke zbog toga što mu se u život izravno umiješala korona. Bio je jedan od tri pozitivna igrača u redovima Vatrenih, uz Josipa Brekala i Antu Budimira pa otad miruje. Ne igra ni za klub, a upravo je trener Hoffenheima Sebastian Hoeness govorio o njegovu stanju nakon velike pobjede protiv Slovan Libereca (5:0) u Europskoj ligi.

Strahuje trener Hoeness da će se Kramarić možda ozlijediti ako se priključi Vatrenima u studenom. Dobio je poziv Zlatka Dalića za trostruki program kojim će se zaključiti Liga nacija. Dolazak Portugalaca uz gostovanje kod Turske i Švicarske značilo bi veliku dozu opterećenja nakon jednomjesečnog mirovanja uz izolaciju.

– Naravno da će otići u reprezentaciju ako je zdrav i ako procjeni da može. Ipak, moram reći da smo u kontaktu sa svim nacionalnim savezima iz kojih su naši reprezentativci u klubu. Tek kada se sve tri strane slože i dogovore, složit će se adekvatan plan za svakog igrača. Ne želimo da nam se netko vrati s novom ozljedom – rekao je Hoeness.

Iako još nije stavljen veto na njegov odlazak među Vatrene, sportski direktor Hoffenheima Alexander Rosen smatra da bi bilo bolje da Kramarić ostane u klubu.

– Sigurno je da neće igrati ni u nedjelju kod Wolfsburga, ali očekujem ga na terenu u prvom kolu nakon stanke. Bilo bi mi drago da ne ide u reprezentaciju, zato da ga se tamo ne opterećuje. Jedini je od naših igrača koji je pokazivao simptome korone, sada ga treba vraćati polako u ritam – rekao je Rosen.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.