JUVENTUS ŽELI DOVESTI RAKITIĆA, NO DOŠLO JE DO ZASTOJA: Vatreni ne želi čekati njihovu ponudu, evo što je odlučio oko svoje karijere u Barci

Datum objave: 21.04.2020.
Autor / izvor:
Prošlog ponedjeljka je Rakitić poručio da ne želi biti Barcelonina “vreća krumpira za trgovanje” kada se otvori tržište

Već dugo traju priče oko odlaska hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića iz Barcelone.  Vatrenom ugovor traje još jednu sezonu, do ljeta 2021. godine, a u momčadi je izgubio status nedodirljivog prvotimca, koji je ranije imao.

Rakitića bi u svoju momčad rado doveo talijanski Juventus, o čijem se interesu već dugo priča, no čini se da je došlo do zastoja. U utorak je katalonski list Mundo Deportivo objavio kako Stara dama još nije poslala službenu potvrdu.

“Rakitić ne zna ništa o ponudi Talijana i nitko mu iz kluba ništa nije govorio o tome. On je ni ne želi čekati jer njegov je izbor ili ostati u Barceloni ili odabrati svoju sudbinu”, piše MD.

Nije vreća krumpira

Podsjetimo, hrvatski reprezentativac je prošlog ponedjeljka poručio da ne želi biti Barcelonina “vreća krumpira za trgovanje” kada se otvori tržište, te da se i dalje nada ostanku u klubu do kraja ugovora u ljeto 2021. godine.

“Ne samo sada, nego se moje ime povezuje s raznim klubovima već zadnje dvije godine. Kao što sam uvijek govorio, Barcelona je za mene perfektno mjesto. Ja želim uživati ovdje i pomagati ekipi”, rekao je 32-godišnji vezni igrač u razgovoru za novine Mundo Deportivo.

“Razumijem situaciju, no ja nisam vreća krumpira kojom se trguje. Sa mnom se uvijek može razgovarati, ali prije svega želim biti ondje gdje me žele, poštuju i gdje sam potreban, i ondje gdje ćemo se obitelj i ja ugodno osjećati. Bude li to ovdje, bit ću presretan, bude li drugdje, bit će to mjesto o kojem ću ja odlučiti, a ne netko drugi. Takvo ponašanje mi se nije svidjelo i ljudima u klubu je to posve jasno”, zaključio je Rakitić.

https://net.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.