KADA BI SE MANDŽUKIĆ DIGAO NA STOL U SVLAČIONICI SVI SU GA SLUŠALI Englezi otkrili kako bi odlazak Vatrenog mogao utjecati na odluku Portugalca

Datum objave: 20.04.2020.
Autor / izvor:

Mario Mandžukić bi se digao na stol u svlačionici i svi bi ga pozorno slušali. Karizmatični Hrvat imao je tron s kojeg je jasno i glasno držao predavanje momčadi Juventusa, a suigrači su ga slušali, piše Slobodna Dalamcija.

To se baš nije sviđalo Cristianu Ronaldu – naveo je engleski Daily Mail iz pera svoga dopisnika iz Italije, u priči o razlozima zbog kojih će Ronaldo i dalje ostati u Juventusu, premda se nagađalo da bi nakon dvije godine mogao i otići.

Italiji plaća manji porez

No, neće nikud, Ronaldo ima pet razloga zašto bi ostao, a jedan od tih je i što je Mandžukić otišao, kako tvrdi engleski izvor. Mandžukić je da podsjetimo zimus otišao u Katar.

Daily Mail navodi:

– Cristiano Ronaldo ima sjajan odnos s gazdom Agnellijem, porezni sustav Italije mu odgovara što je bilo vrlo važno u dolasku iz Reala u Juventus. Hvata rekord Nizozemca Clarencea Seedorfa da osvoji Ligu prvaka s tri različita kluba, ugodan mu je život u opuštenom Torinu, a peti i vrlo važan taj što je došao do riječi u svlačionici.

– Gazde u momčadska četiri zida su bili i ostali Buffon i Bonucci, a jasan i glasan bio je i Mandžukić kojega su uvijek svi rado slušali. Sad je tu jedan manje, nema Mandžukića pa Ronaldo lakše dolazi do izražaja i sam postaje vođa momčadi – otkrili su Englezi.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.