Kakav obrat! Ivan Rakitić otkrio mogućnost povratka među Vatrene: ‘Cijela Hrvatska može računati na mene‘

Datum objave: 30.09.2020.
Autor / izvor:
U razgovoru za HRT otkrio je da još uvijek postoji mogućnost da zaigra za Hrvatsku.

Prije tjedan dana objavio je Ivan Rakitić da se oprašta od hrvatske reprezentacije. Čekali smo toga ponedjeljka popis Zlatka Dalića za nadolazeće tri listopadske utakmice Vatrenih, a kad ga već nije bilo oko podneva, mogli smo se pitati što je pošlo po krivu… A onda je, tamo negdje oko 15.30 sjevnula informacija da se oprašta jedan od stožernika reprezentacije u kojoj je proveo dugih 13 godina.

Vratio se Raketa iz Barcelone u Sevillu, vratio se kući, a onda je imao i vremena za razmišljanje. Možda ipak, kako je rekao u razgovoru za Hrvatsku radioteleviziju… Možda ipak još nije vrijeme za konačan kraj kockaste epopeje njegove karijere.

– Uvijek želim ostaviti vrata otvorena. U bilo kojem slučaju, ne daj Bože. Moja reprezentacija, moji Vatreni i izbornik i cijela Hrvatska mogu računati na mene. Za minute i penale – uvijek spreman za moju Hrvatsku – rekao je Rakitić.

Još se jednom osvrnuo na odluku o oproštaju koju je priopćio proteklog ponedjeljka.

– Najteži dan, možda i najgori dan. Ni nakon jednog poraza u karijeri nisam osjećao takav pritisak u prsima. Kad sam uzeo mobitel da nazovem izbornika na neki način riječi nisu htjele.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.