Klopp nakon Lovrena želi novog Hrvata, ali u ‘robnoj razmjeni‘ možda završi u redovima drugog giganta!?

Datum objave: 28.07.2020.
Autor / izvor:
Hrvatski reprezentativac i jedan od najboljih igrača Serie A opet se spominje kao moguća “vruća roba”

Uvijek nagađanja i kombinacije koje nudi prijelazni rok znaju biti zanimljive, ove godine dodatno, jer korona-kriza uzdrmala je stabilnost tržišta, klubovi kao da ni sami ne znaju što žele i koliko smiju posegnuti u džep da ih rastrošnost ne “opali” po glavi. Opet, popustljivost FIFA-e glede pravila financijskog fair playa otvara neka nova vrata. No, prijeđimo na temu, a tema je – Marcelo Brozović.

Znači, hrvatski reprezentativac i jedan od glavnih igrača Intera ove sezone opet se spominje kao moguća “vruća roba” mercata. Tako je uvijek, klauzula je 60 milijuna eura i tko donese taj novac može odvesti Broza. No, svi su trenutno “kemijaju” kako potrošiti manje, a dobiti više, za što je dobar primjer razmjene Barcelone i Juventusa oko Arthura i Pjanića, što je oba kluba pomoglo da “namjeste” poslovne knjige. Navodno je i Brozović bio Barcina opcija, čak i prije Pjanića, međutim Inter u tom trenutku nije bio zainteresiran za takvu vrstu posla. Žele u Milanu “cash”.

Pitanje Thiaga

Onda se krenula priča da je Marcelo Brozović jedna od želja Jürgena Kloppa, da bi Hrvatska, nakon Lovrena, mogla imati novog igrača u Liverpoolu. Nije tajna da već godinama očijukaju Liverpool i Brozović, međutim nikad nije došlo do realizacije posla, a neki engleski mediji najavljuju da je bliži Anfieldu Bayernov Thiago Alcantara. I tu opet dolazimo do Brozovića.

Ode li Alcantara, dovede li ga Klopp u Liverpool, Bayern bi se mogao okrenuti Brozoviću, a kako je u modi robna razmjena, Bavarci bi bili spremni Interu ponuditi Corentina Tolissa, vjerojatno i još ponešto novca. Spominje se i da bi PSG mogao ući u igru, jer Inter već neko vrijeme želi Marca Verrattija, pa bi i u toj priči Brozović mogao biti dio neke robno-novčane transakcije.

Također, nedavno je bilo i razgovora da bi Brozović mogao u Chelsea, odakle je u Inter trebao N’golo Kante. Teško je to sve i pohvatati, konkretnih poteza zasad nema, strpljivi smo čekajući vidjeti u kojem će smjeru ići nogometno tržište ovog ljeta i tko će doista “iskeširati” ozbiljan novac za pojačanja.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.