Kramarić: Ne mogu, boli me, iako nisam siguran što!; Nova promjena u prvih 11: Ulazi igrač Rizespora!?

Datum objave: 11.10.2020.
Autor / izvor:
Dalića muči što mora rasporediti snage na dva susreta. Neke valja sačuvati za Francuze

Andrej Kramarić i Borna Barišić prvi su trening s momčadi imali tek u petak. Izbornik Dalić rekao je da će napadač Hoffenheima sam odlučiti, ali da će igrati jedino bude li potpuno zdrav i spreman, no on to nije. Kramarić nam je kazao:

– Nažalost, neću igrati. I dalje me boli ta prepona, aduktor ili živac, nismo ni do kraja sigurni što je točno.

Kramarić je u sezonu ušao serijom golova i njegov se nastup s pozornošću očekivao. Izbornik je kazao kako mu je spreman prilagoditi taktiku samo da dobije najbolje od njega. Možda se to dogodi s Francuskom.

– Bit ću na klupi pa ćemo vidjeti kakva će biti situacija tijekom ovih nekoliko dana do Francuske – dodao je Kramarić.

Šteta. Jasno je da “načet”, pa čak i pod blokadom ne bi mogao dati sve najbolje od sebe. Iako je on i bez pravog treninga i s određenim smetnjama rješavao utakmice u Bundesligi.

Kakav će točno biti sastav Dalić će vjerojatno odlučiti i kazati igračima tek na sastanku u nedjelju. Novinarima je rekao da ga muči što mora rasporediti snage na dva susreta. Neke valja sačuvati za Francuze i htio je pričekati da prođe i zadnji trening u subotu navečer kako bi definirao postavu. Iako, poznavajući Dalića, on varijantu A ima.

Borna Barišić je prvi lijevi bek. Izašao je proteklog vikenda s terena u utakmici Rangersa i zbog sitnog problema s ozljedom nije radio s ekipom nekoliko dana. To bi mogao biti razlog da izbornik stavi Melnjaka, igrača turskog Rizespora, kojeg hvali za igru u St. Gallenu.

– Čekaju nas dvije utakmice u tri dana i činjenica je da nećemo moći igrati s istim sastavom, niti s istom energijom i u jednakom ritmu. Neki su igrali i u Švicarskoj, također i prije toga u prvenstvu. Moramo voditi računa da rasporedimo snage. Bit će teško vrijeme, blatnjav teren. Moramo se racionalno postaviti i tražiti najbolje rješenje. Imam kombinaciju u glavi tko će početi – kazao je Dalić.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.