La Gazzetta dello Sport: Brozović je kamen temeljac novog Intera

Datum objave: 04.04.2020.
Autor / izvor:

Marcelo Brozović bit će kamen temeljac novog intera, piše danas La Gazzetta dello sport, koja je hrvatskog reprezentativca stavila na naslovnicu tiskanog i internetskog izdanja.

 

– Antonio Conte na Brozoviću gradi Inter budućnosti, piše talijanski list, koji otkriva da je Hrvat uspješno prošao liječničku provjeru, jer Inter ništa ne želi prepustiti slučaju te da će dobiti na potpis novi ugovor, s povećanim primanjima.

 

Brozović je u Interu već pet godina, a u novom ugovoru neće imati otkupnu klauzulu, što znači da iz Milana – ne ide nigdje!

 

La Gazzeta piše i kako Inter prodajom Icardija, Perišića i Nainggolana želi prikupiti 130 milijuna eura koje će potrošiti na dovođenje mladih zvijezda – 20-godišnjeg braniča Verone Marasha Kumbulle, 25-godišnjeg veznjaka Bayerna Corentina Tolissa, 22-godišnjeg krilnog igrača Fiorentine Federica Chiese i 25-godišnjeg beka Chelseaja Emersona Palmierija.

 

 

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.