Lovren ide u Zenit za 12 milijuna eura! Povratak Rusiji s ljubavlju

Datum objave: 25.07.2020.
Autor / izvor:

Van Dijk i Matip su u prednosti, Klopp će dovesti i pojačanja, a kako Lovrenu ugovor ističe slijedeće ljeto – za sve je bilo najbolje da se dogovori rastanak. Lovren seli u ‘srebrnu’ Rusiju

Nakon tri godine u Francuskoj pa sedam godina u Engleskoj, ‘vatreni’ stoper ide u zemlju u kojoj je odigrao svjetskih mjesec dana na Svjetskom prvenstvu…

Dejan Lovren (31), javljaju Englezi, iz Liverpoola prelazi u ruski Zenit iz Sankt Petersburga i to u transferu teškom 12 milijuna eura!

Lovren je bio jedna od personifikacija ere Jurgena Kloppa koji je Redse odveo do naslova europskih, svjetskih pa na kraju i engleskih prvaka, ali već je neko vrijeme očigledno kako je naš igrač daleko od statusa u startnom stoperskom paru Liverpoola.

Van Dijk i Matip su u prednosti, Klopp će dovesti i pojačanja, a kako Lovrenu ugovor ističe sljedeće ljeto – za sve je bilo najbolje da se dogovori rastanak.

Liverpool ga je 2014. Southamptonu platio 25, a sada prodao za 12 milijuna i nešto zaradio, a Lovren ide u klub u kojem će igrati te u najboljoj mogućoj formi dočekati odgođeni Euro 2020 koji će se igrati u ljeto 2021. godine.

Lovren se tako vraća ‘Rusiji s ljubavlju’. Nogomet koji je u toj zemlji igrao tijekom Svjetskog prvenstva 2018. na kojem je s Hrvatskom otišao do finala bio je – stoperska doktorska disertacija.

https://www.24sata.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.