Luka Modrić izabran u najbolju momčad desetljeća! Evo u kakvom se društvu velikana našao hrvatski maestro

Datum objave: 28.01.2021.
Autor / izvor:
Pored brojnih priznanja i nagrada, ova se čini posebna za kapetana Vatrenih.

Novo veliko priznanje u svojoj bogatoj karijeri dobio je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i svojedobno najbolji nogometaš svijeta Luka Modrić. Institut za nogometnu povijest i statistiku (IFFHS) ga je uvrstio u idealnu momčad proteklog desetljeća (2011. do 2020.).

Svojim je nastupima u protekloj dekadi naš “maestro” zaslužio da ga se postavi u sredinu terena, zajedno s još dva velikana minulog razdoblja – njegovim suigračem Tonijem Kroosom te Barceloninom ikonom Andresom Iniestom.

Inače, IFFHS je osnovan 80-tih godina prošlog stoljeća, a već godinama dodjeljuje razne nagrade, pa i one za najbolje nogometašice i nogometaše. Ovim je izborom potaknuo mnoge priče, jer kao što se može vidjeti, unutra nema Gerarda Piquea, a pored Messija, Ronalda i Lewandowskog mnogi su veliki napadači ostali izvan udarnih 11.

Nema tako primjerice imena kao što su Zlatan Ibrahimović, Neymar, Gareth Bale i Sergio Aguero.

https://sportske.jutarnji.hr

Svjetski mediji oštro o Superligi: Izdajice, nećemo vam zaboraviti

Čekali su da padne noć da tek tada obznane svoje mračne ideje, kao da su se previše sramili takvo što napraviti po danu. Ali, budimo iskreni, bili bismo potpuno iznenađeni da imaju imali srama..., piše Eurosport e postoji priča novijeg nogometnog doba koja je izazvala...

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.