Luka Modrić poslao poruku cijeloj naciji, a na to se javila Kolinda

Datum objave: 08.07.2021.
Autor / izvor:
“Bez obzira koji je krajnji rezultat, važno je imati pravu ekipu s kojom ćeš se uvijek boriti do kraja, s kojom ćeš dati sve od sebe da zbog vas cijela zemlja bude ponosna. Uz pravu ekipu, sve je moguće i shvatiš da zajedno je bolje”
Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić još se jednom osvrnuo na Euro i sa svojih 19 milijuna pratitelja podijelio poruku na Facebooku.

“Bez obzira koji je krajnji rezultat, važno je imati pravu ekipu s kojom ćeš se uvijek boriti do kraja, s kojom ćeš dati sve od sebe da zbog vas cijela zemlja bude ponosna. Uz pravu ekipu, sve je moguće i shvatiš da zajedno je bolje”, napisao je Modrić i objavio fogroafiju slavlja za što je dobio 164 tisuće lajkova.

Na to se javila i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja je velika navijačica reprezentacije. “Bravo Luka”, poručila je Grabar-Kitarković.

https://www.vecernji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.