Luka Modrić se vratio u Madrid, tamo su ga dočekala neka nova lica: ‘Uzbuđen sam skoro kao prvog dana‘

Datum objave: 25.07.2021.
Autor / izvor:
Luka Modrić završio je ovoljetni odmor i započeo s predsezonskim treninzima u Real Madridu

A u klubu će opet surađivati s Carlom Ancelottijem, Talijanom koji je naslijedio Zinedina Zidanea. Bit će to njihova druga zajednička suradnja u Realu.

“Jako sam sretan opet vidjeti trenera nakon nekoliko godina. On je sjajan trener koji je imao velikih uspjeha u prvom mandatu i nadam se a će ih ovoga puta biti i više”, rekao je Modrić za klupsku web-stranicu.

Iako će mu sezona 2021/22 biti čak 10. u dresu Reala, Modrić nije izgubio žar i motivaciju.

“I dalje sam jako uzbuđen, skoro kao i prvoga dana. Sretan sam što opet vidim svoje suigrače i željan sam rada, želim se dobro pripremiti i pomoći momčadi da bude čim bolja”, objasnio je Modrić koji je jedan od kasnijih povratnika na Realove predsezonske treninge nakon nastupa na Euru. A u Madridu su ga dočekala neka nova lica poput Davida Alabe koji je pristigao iz Bayerna.

“Sretan sam što sam ovdje i vratio sam se s puno enutzijazma”, zaključio je Modrić koji se u Madrid vratio nakon kratkog odmora na Jadranu.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.