Mario Mandžukić ima novi klub, pogledajte koliko će zaraditi u samo pola godine!

Datum objave: 17.01.2021.
Autor / izvor:
Fabrizio Romano, talijanski novinar specijaliziran za transfere, navodi da Mandžukić stiže u Milano gdje će obaviti liječnički pregled i potpisati ugovor. Sve bi službeno trebalo biti objavljeno danas ili sutra.
Samo je pitanje trenutka kada će Mario Mandžukić i službeno postati novi igrač Milana, pišu brojni talijanski mediji. Hrvatski nogometaš bez kluba je još od ljeta kada je napustio katarski al-Duhail pa talijanski klub ne mora plaćati odštetu.
Fabrizio Romano, talijanski novinar specijaliziran za transfere, navodi da Mandžukić stiže u Milano gdje će obaviti liječnički pregled i potpisati ugovor. Sve bi službeno trebalo biti objavljeno danas ili sutra. A drugi talijanski novinar, Nicolo Schira donosi financijske detalje ugovora. Navodi da će Mandžo potpisati ugovor do kraja sezone koji će mu donijeti milijun i pol eura plus bonuse. Nakon toga je moguća opcija produljenja ugovora na još godinu dana. Mandžukić je već hrvatski rekorder po broju naslova prvaka u ligama petice, ima ih šest, a Rakitić s Barcelonom i Boban s Milanom imaju po četiri. Također, Mandžo bi postao peti hrvatski nogometaš (nakon Prosinečkog, R. Kovača, Kovačića i Perišića) koji je nastupao u čak tri europska prvaka.
Na kraju, Mandžo lovi i stoti pogodak u ligama petice. Trenutačno je na 96, a ispred njega samo su Davor Šuker sa 129 i Josip Skoblar sa 168. Mario Mandžukić bi, nakon Strinića i Rebića, trebao biti treći član srebrnih iz Rusije u Milanovim redovima, a osim njih za prvu momčad crveno-crnih nastupala su još sedmorica hrvatskih nogometaša: Boban, Smoje, Brnčić, Šimić, N. Kalinić, Pašalić i Halilović. U Milanovoj svlačionici danas je i 19-godišnji Puljanin Antonio Mionić, još bez nastupa za prvu momčad.
https://www.vecernji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.