Mario Mandžukić još jednom ostavio bez teksta dobrotom: Evo što je napravio s plaćom!

Datum objave: 28.05.2021.
Autor / izvor:
Za Milan je odigrao samo deset utakmica u manje od četiri mjeseca, koliko je boravio u klubu, ali kroz njih se nije nametnuo.
Mario Mandžukić odlazi iz Milana, ali bit će upamćen bez obzira što nije zabio niti jedan gol, kao što nije upisao nijednu asistenciju. Veliko srce razlog je zašto će bivši hrvatski reprezentativac imati posebno mjesto u srcima svih kojima je stalo do slavnog talijanskog kluba.
Naime, nakon što je donirao u humanitarne svrhe cijelu plaću za ožujak, a sve zbog činjenice da nije odigrao ni sekunde “zahvaljujući” ozljedama, čini se da će isto to napraviti i s plaćom za travanj.
Iz nekoliko izvora dopiru glasine da će donirati još jednu plaću i sav novac dodijeliti klupskoj udruzi koja pomaže djeci. Što reći osim nakloniti se velikanu poznatom po dobrim djelima, valjda jer je i sam imao težak životni put.
Za Milan je odigrao samo deset utakmica u manje od četiri mjeseca, koliko je boravio u klubu, ali kroz njih se nije nametnuo. Sreću će potražiti drugdje, a gdje god to bilo, bit će dočekan raširenih ruku…
https://www.vecernji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.