Mitski HR stadion opet će oživjeti: ‘Ovo budi posebne emocije, tu smo proveli dio mladosti…‘

Datum objave: 06.10.2021.
Autor / izvor:
Rijeka i Armada zajedničkim snagama organiziraju spektakularnu utakmicu na posebnom mjestu.

Oživjet će Kantrida u prvenstvenoj stanci! U petak će, naime, u trećem izdanju akcije Povratak na Kantridu, snage odmjeriti nogometaši Rijeke i Olimpije u revijalnoj utakmici pod legendarnim stijenama (20 sati).

Podsjetimo da su posljednju službenu natjecateljsku utakmicu, prije selidbe na Rujevicu, Riječani na Kantridi odigrali prije više od šest godina, bilo je to 19. srpnja 2015. godine, remizirali su tada protiv Slavena Belupa (3:3)…

– Povratak na Kantridu izaziva emocije kod svih Riječana i Riječanki, posebno za nas pripadnike srednje generacije, koji smo ovdje proveli dio mladosti – rekao je na prigodnoj konferenciji za novinare, gradonačelnik Rijeke, Marko Filipović.

Ovoj se utakmici posebno veseli organizator, riječka navijačka skupina Armada, čiji je pripadnik Mateo Dejak istaknuo:

– Nakon godinu dana stanke, odlučili smo organizirati utakmicu, kako se ne bi prekinula tradicija. Hvala klubovima što su se odazvali, gradu Rijeci i svim sponzorima. Pozivam sve da dođu, pripremili smo niz iznenađenja – rekao je Dejak.

A najtrofejniji nogometaš Rijeke, iskusni vratar Andrej Prskalo, dodaje:

– Bude se posebne emocije uoči utakmice na našoj Kantridi, svaki susret s Kantridom ima specifičnu draž. Bit će zadovoljstvo opet igrati pod stijenama i pozivam sve da dođu na pravu nogometnu feštu – govorio je Prskalo, prije nego je riječ uzeo glavni direktor HNK Rijeka, Luka Ivančić:

– Veselimo se povratku na Kantridu i nadamo se da će publika uveličati spektakl. Organizator zaslužuje sve pohvale za ideju i nadam se uspješnu provedbu ideje povratka na naš stari stadion – rekao je Ivančić.

Kao uvertira utakmici Rijeke i Olimpije, nadmetat će se veterani spomenutih klubova, ta će utakmica biti odigrana na pomoćnom terenu Kantride, na umjetnoj travi (18.30 sati).

– Hvala Armadi što nas je uključila u akciju, većina veterana Rijeke igrala je na Kantridi i to budi određene emocije kod svih nas. Počašćeni smo što možemo biti dio priredbe kao uvod u glavnu utakmicu – rekao je Vjeko Miletić, bivši nogometaš Rijeke, sadašnji pomoćnik trenera Gorana Tomića.

Ulaznice od 30 do 100 kuna

Budući da se utakmica igra pod epidemiološkim mjerama, za ulaz na stadion bit će potrebna COVID potvrda. Evo i cjenika ulaznica:

A tribina: 100 kn, na dan utakmice 120 kn;
B i C tribina: 80 kn, na dan utakmice 100 kn;
D tribina: 30 kn, na dan utakmice 40 kn (ulaznica vrijedi kao voucher za ulaznicu za sjevernu tribinu Rujevice za utakmicu Rijeka – Dinamo, 16. listopada);
E tribina (obiteljska): 30 kn (roditelj plus dijete do 12 godina);
F zapad i istok: 50 kn, na dan utakmice 70 kn;
VIP ulaznice: na upit na kna@armada-rijeka.hr.

https://sportske.jutarnji.hr

 

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.