Modrić novom objavom razgalio navijače Reala: ‘Legenda‘, ‘Volimo te‘, ‘Kao vino si, što si stariji…‘

Datum objave: 30.07.2021.
Autor / izvor:
Prošle sezone bio je jedan od nositelja igre, a sada je pokazao čime je zaslužio novi ugovor

Godine prolaze, no čini se ne i za Luku Modrića. Napunit će 36 u rujnu, a u svojoj desetoj sezoni u Madridu i dalje će biti okosnica igre Kraljevskoga kluba. Na društvenim mrežama odlučio je pokazati koliko se fizički promijenio u odnosu na 2017. godinu.

Oduševljeni navijači na objavu su reagirali gotovo 30 milijuna puta uz više od 500 komentara.

“Najbolji je LM10”, “Volimo te”, “Kralj”, “Kao vino je, što je stariji to je bolji”, “Legenda”, “I dalje je najjači”, “Maestro”…, samo su neki od fanatičnih izraza kojima su tifosi počastili našega Luku.

U Real Madridu koji je protekle sezone bio ‘prošaran’ ozljedama, hrvatski je kapetan odigrao ukupno 48 utakmica u svim natjecanjima – to je čak treća sezona zaredom u kojima je odigrao najviše utakmica u momčadi. Više je odigrao samo u sezonama 2012/2013. i 2013/2014. kada je nastupio u 53, odnosno u 51 utakmici.

Modrićeva čudesna forma bila je odlučujući faktor koji je prevagnuo kada su čelnici Reala odlučili ponuditi mu novi ugovor na koji je stavio potpis do lipnja 2022. Pritom treba imati na umu kako je politika madridskoga kluba da se igračima starijima od 30 godina ugovor produljuje isključivo iz godine u godinu.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.