Modrić proglašen najboljim na svijetu! Nadmašio je i Cristiana Ronalda

Datum objave: 14.04.2021.
Autor / izvor:
Portugalac ove sezone ne igra onako kako nas je naviknuo, ali hrvatski kapetan je maestralan.
Luka Modrić kao da proživljava drugu mladost sad u 36. godini života, što se vidi po njegovim igrama kroz cijelu ovu sezonu u dresu madridskog Reala, ali i reprezentacije.
Upravo zato dobio je jedno hvalevrijedno priznanje uglednog španjolskog sportskog lista Marca. U izboru najboljih 11 nogometaša svijeta u ovom trenutku, svoje mjesto dobio je i Modrić. A primjerice, Cristiano Ronaldo nije. Konkretnije, ovo je Marcinih najboljih 11: Oblak, Alexander-Arnold, Ramos, Van Dijk, Davies, Modrić, De Bruyne, Messi, Mbappé, Neymar, Haaland.
Pritom Marca ističe da je na svojoj poziciji Modrić i dalje najbolji na svijetu. Također, sportski list je naveo i 11 najplaćenijih na svijetu, no na toj listi Hrvata nema: De Gea (15 mil. €), Ramos (12), Van Dijk (9), Pique (8,5), Pogba (15), De Bruyne (19), Griezmann (20), Messi (76), Bale (23), Ronaldo (31), Neymar (30).
https://www.vecernji.hr/sport

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.