Mourinho stiže po jednog od najboljih hrvatskih reprezentativaca?

Datum objave: 26.04.2020.
Autor / izvor:

Situaciju s Rakitićem prate brojni klubovi. Interes za njegove usluge pokazivali su Atletico Madrid, Sevilla, Napoli, a spominjali su se i Milan, te Inter

Nakon Atletico Madrida, Seville i Napolija veliki interes za usluge hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića (32) pokazao je i londonski premierligaš Tottenham.
Rakitić je više puta istaknuo kako bi u Barceloni želio odraditi ugovor do kraja, a hoće li se to dogoditi doznat ćemo ubrzo. – Već dvije godine stalno se, a posebno tijekom pauza između sezona, pa tako i tijekom ove prisilne pauze zbog koronavirusa, piše i govori o mom odlasku iz Barcelone. Na to sam uvijek odgovarao onako kao što ću i sada; igrati za Barcelonu meni je savršenstvo, ispunjenje sna. Zato bih htio do kraja ugovora igrati i uživati ovdje i pomoći u osvajanju svih trofeja. Ako to nije moguće, sjest ćemo i dogovoriti rastanak. Ipak, moja želja je odraditi ugovor s Barcelonom do kraja – kazao je Rakitić u nedavnom razgovoru za Munod Deportivo. Situaciju s Rakitićem prate brojni klubovi. Interes za njegove usluge pokazivali su Atletico Madrid, Sevilla, Napoli, a spominjali su se i Milan, te Inter.
Menadžer londonskog kluba Jose Mourinho polako slaže igračke kockice za iduću sezonu. Španjolski mediji navode kako je krenuo u potragu za kvalitetnim igračem sredine terena, a Rakitić je visoko na njegovoj listi želja.
https://www.vecernji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.