Na utakmicama Hrvatske protiv Škotske i Češke do 12.000 ljudi

Datum objave: 08.04.2021.
Autor / izvor:
Škotska vlada odobrila je četvrtinu kapaciteta Hampden Parka za četiri utakmice na stadionu u Glasgowu za predstojeći odgođeni Euro. Hrvati će tamo odigrati najmanje dvije utakmice

Gradovi domaćini nogometnog Eura planiraju kako ugostiti što više navijača za turnir koji bi trebao početi 11. lipnja. Uefin rok za izjašnjavanje o potencijalnom kapacitetu istječe ovu srijedu, a nakon Londona, javio se i Glasgow, drugi grad domaćin “hrvatske” skupine D.

Škotska vlada odobrila je 25 posto kapaciteta ulaznica za Hampden Park, koji će ugostiti utakmice Škotske i Češke 14. lipnja, Hrvatske i Češke 18. lipnja, Škotske i Hrvatske 22. lipnja i jednu utakmicu osmine finala. To znači da će na tribine moći do 12.000 ljudi.

Uefa bi se u petak trebala očitovati o prijedlozima gradova domaćina, a ne bude li jamstava o otvaranju nekih stadiona, kakav je slučaj s irskim Dublinom, moguća je i zamjena domaćinstava.

Podsjetimo, Hrvatska će otvoriti Euro 13. lipnja utakmicom protiv Engleske na Wembleyu, gdje bi se moglo okupiti do 45.000 navijača odnosno 50 posto kapaciteta kultnog londonskog stadiona.

Na rimski Olimpico, koji će ugostiti prvu utakmicu Italije i Turske 11. lipnja, također će moći ući navijači, kao i na amsterdamsku Johann Cruyff Arenu, njih 12.000.

https://www.24sata.hr

 

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.