Najveći dan novog Vatrenog! Menadžer otkrio nove detalje transfera godine, evo kakav se preokret dogodio

Datum objave: 19.08.2020.
Autor / izvor:
Hrvatski reprezentativac danas leti za Madrid gdje će obaviti liječnički i potpisati veliki ugovor

Gotovo je! Hrvatski reprezentativac Ivo Grbić danas leti za Madrid gdje će obaviti liječnički pregled, te ako bude sve u redu, potpisat će ugovor s Atleticom! S njim skupa putuje poznati menadžer Andy Bara koji je bio bitna osoba u realizaciji senzacionalnog transfera.

– Na tom poslu sam radio godinu dana, obavijestio sam svojevremeno Atletico da u Lokomotivi brani jedan sjajni vratar i onda su ga počeli pratiti, te na koncu su zaključili da je Grbić najbolji vratar u Europi kojeg mogu dovesti za iznos koji su odlučili ponuditi odnosno potrošiti. Atletico iz Madrida je imao najbolje vratare u posljednjih deset-petnaest godina, tu su bili De Gea, Courtois, sad je Oblak… U Atleticu drže da je Grbić sličan De Gei i Courtoisu, na njih podsjeća stasom, reakcijama. Misle da bi on danas-sutra mogao postati novo veliko ime Atletica – kazao nam je Bara.

Grbića je želio u WBA i bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić. Bara nam je potvrdio tu priču.

– Da, Slaven Bilić ga je želio dovesti u WBA, to je bila prva opcija. Odgovarala je Lokomotivi, Grbiću, meni i ljudima s kojima radim. Međutim, u nogometu se odgađaju preokreti, možda je WBA predugo čekao, a Atletico je reagirao jako brzo, te ponudio cifru koja se nije mogla odbiti. Uz novac daje i svog vratara Alexa Dos Santosa koji bi uskoro trebao stići u Lokomotivu, a bit će 50 posto u vlasništvu Lokomotive i Atletica. Madriđani daju i velike bonuse, a Lokomotiva ima i 15 posto od budućeg transfera Grbića. Ako Grbić postane prvi vratar Atletica, to će biti jedan od najvećih transfera u povijesti Hrvatske, ne samo kad se radi o vratarima – zaključio je Bara.

U španjolskim medijima je izašao podatak da transfer Grbića iznosi 8 milijuna eura, ali Bara tu cifru nije želio potvrditi. Eto, tako se završava priča o zasad najsenzacionalnijem transferu hrvatskog nogometa u ovom razdoblju. Nakon što je postao hrvatski reprezentativac, Grbić postaje i vratar madridskog Atletica. Kakva sjajna priča… Sad nas naravno zanima i kakav je vratar Alex Dos Santos koji dolazi na vrata Lokomotive. Vrlo brzo ćemo saznati.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.