Nakon šoka za Real u Madridu ispričao zanimljivu anegdotu s Modrićem: ‘Mislio sam da me Luka zaboravio…‘

Datum objave: 05.01.2022.
Autor / izvor:
Nogometaš moldavskog Šerifa otkrio je zanimljivu anegdotu vezanu uz Luku Modrića

Branič Gustavo Dulanto tražio je Modrića dres uoči međusobne utakmice u Ligi prvaka. U prvoj od dva ogleda Šerif je napravio senzaciju slavivši s 2:1 na Santiago Bernabeuu, a Dulanto je nakon susreta razgovarao s Modrićem o razmjeni dresova.

“Modrić mi je rekao nema problema, ali kako je prolazilo vrijeme po završetku utakmice, pomislio sam si: ‘idem do Realove svlačionice po svoj dres prije nego mi ga netko preotme, da me nije Luka zaboravio’. Ali baš kad sam to pomislio u našu je svlačionicu stigao domar Reala s Lukinim dresom za mene”, otkrio je Dulanto za peruanske medije.

“Kasnije sam provirio kroz vrata naše svlačionice i vidio svoje suigrače pred vratima Realove svlačionice. Naravno, tražili su dresove i nitko nije htio propustiti priliku. Modrić i Benzema su dobili najviše zahtjeva i pokušali su ih osobno ispuniti. Gospodski”, dodao je igrač Šerifa.

https://sportske.jutarnji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.