NAVIJAČI SE JOŠ NISU SUSRELI S REVOLUCIJOM KAKVA SE SPREMA NA EURU

Datum objave: 05.02.2020.
Autor / izvor: https://sportske.jutarnji.hr/

ULAZNICE ZA EURO: UEFA je zatrpana mailovima, ali je neumoljiva…

Ždrijeb je napravljen, navijači koji su dobili pravo kupnje ulaznica imaju rok do 7. veljače da to obave, ali HNS je zatrpan brojnim upitima. Osim što su neki ostali “kratki” i traže kombinaciju da se domognu dragocjenog koda za ulazak, budući da klasičnih karata neće biti, izuzev u obliku suvenira kad završi turnir, najčešće je pitanje mogu li zamijeniti ulaznicu, prebaciti je na drugo ime ili drugu tribinu?

To bi htjeli navijači iz cijeLe Europe, UEFA je zatrpana mailovima, ali je neumoljiva:

– Nakon što je narudžba zaključena, nije moguća naknadna izmjena ili poništenje. Drugim riječima, nije moguće mijenjati odabranu utakmicu (ili utakmice), količinu ili kategoriju ulaznica odnosno osobne podatke vlasnika ulaznica.

U ovoj fazi moguće je samo platiti sve ulaznice ili neplaćanjem odustati od cjelokupne kupnje. Naknadno će biti moguće bilo koju pojedinačnu, već kupljenu ulaznicu prodati po nominalnoj cijeni putem službene UEFA-ine platforme za preprodaju ulaznica.

To je priopćio HNS koji posebno naglašava:

– Ulaznice za Euro 2020. pojavile su se na različitim oglasnicima i drugim kanalima tzv. crnog tržišta. Ovim putem želimo upozoriti navijače da ni u kojem slučaju ne kupuju ulaznice putem bilo kojih kanala koji nisu službeni (isključivo UEFA) jer s takvom ulaznicom neće moći ući na utakmice. Ulaznice su personalizirane te su po prvi put u elektronskom formatu.

S druge strane, UEFA će omogućiti navijačima Hrvatske da ponude svoje kupljene ulaznice na prodaju po nominalnoj vrijednosti putem euro2020.com/tickets (platforma za službenu preprodaju ulaznica). UEFA će naknadno izdati obavijest kada će se otvoriti navedena platforma.

– Hrvatski nogometni savez neće imati u prodaji ulaznice za ovo natjecanje. Sve ulaznice raspoložive za hrvatske navijače prodavale su se putem UEFA-e. Ona je najavila još jedan krug prodaje ulaznica, u kojem će se u prodaji naći sve neplaćene i neiskorištene ulaznice, a tada će prodaja biti po načelu “tko prvi”.

UEFA će sama objaviti kad će se to dogoditi.

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.