Nema kraja problemima: Vatreni otkazali kamp, na sve utakmice će putovati iz RH?

Datum objave: 30.05.2021.
Autor / izvor:
Ništa, dakle, od odsjedanja u luksuznom St. Andrewsu budu li Dalić i ostali tako odlučili, a onda si ga mogu uzeti domaćini Škoti koji su ionako bili ‘bacili oko na njega’
Češka je odustala od kampa u Škotskoj, a tog luksuza bi se mogla odreći i hrvatska nogometna reprzentacija. Nova je to glavobolja za izbornika Dalića, a odluka bi trebala pasti jako brzo. Razlog? Korona mjere.
Naime, u slučaju da se pojavi samo jedan pozitivan rezultat u reprezentaciji nakon testiranja na korona virus cijela bi momčad morala u karantenu što si Vatreni, a niti druge reprezentacije, zbog turnira ne mogu dopustiti.
Česi će tako na dan utakmice putovati iz Praga, a Hrvatska će putovati iz, vjerojatno, Rovinja ili neke druge lokacije koju naš stožer odluči odabrati, a konačnu bismo odluku trebali saznati kroz dan ili dva. Ništa, dakle, od odsjedanja u luksuznom St. Andrewsu budu li Dalić i ostali tako odlučili, a onda si ga mogu uzeti domaćini Škoti koji su ionako bili ‘bacili oko na njega’.
Nažalost to nije jedini udarac za izbornika. Osim što mu je još uvijek upitan Uremović, u četvrtak je staru ozljedu ligamenata načeo i Dejan Lovren, stup naše obrane, koji je zbog toga jako upitan za Euro. Prvi ispit Hrvatska ima već u utorak protiv Armenije u prijateljskom ogledu. Bit će dobro vidjeti kako dišemo, no teško je za usporediti taj napor kao onaj budemo li morali putovati na svaki susret Eura.
https://www.vecernji.hr

Zašto postati član?

Ponosni smo što okupljamo navijače da navijaju “ZA” a ne kako je to čest slučaj “PROTIV” i od kada postoji naša udrugu Uvijek vjerni nije bilo nereda od strane naših članova, prije, za vrijeme niti poslije utakmice.

Pridružite nam se i postanite istinski 12. igrač naše reprezentacije.